top of page

5 Kelebihan Buka Buku Mengandung di Klinik Lunar

Updated: Jun 21, 2021

1. Doktor yang berpengalaman


Dr Izyan binti Ariff merupakan graduan daripada University College of Dublin, Ireland. Mempunyai kelayakan penuh sebagai doktor perubatan dan diiktiraf oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.


Mempunyai pengalaman luas dalam perubatan am termasuk rawatan ibu mengandung, sakit puan dan rawatan kanak-kanak. Pesakit akan sentiasa diberi penerangan yang jelas sepanjang rawatan dengan doktor kami.

Misi doktor kami adalah: Treat & Educate!2. Klinik Moden & Selesa


Kami amat menitikberatkan keselesaan pesakit-pesakit semasa menerima rawatan di klinik kami.


Klinik Lunar juga dilengkapi dengan pelbagai alat perubatan yang moden & canggih seperti mesin ultrasound 4D/5D, hematology analyser, urine analyser, bilirubin analyser dan juga bakal menyediakan perkhidmatan X-ray.
3. Waktu Temujanji Yang FlexibleAdakah waktu kerja anda padat? Anda sentiasa sibuk sehingga terlepas temujanji untuk follow up? Jangan risau, Klinik Lunar beroperasi setiap hari, jadi anda boleh booking temujanji mengikut kesesuaian waktu anda.

4. One-stop Centre


Kami menyediakan perkhidmatan yang lengkap untuk ibu mengandung serta kanak-kanak. Daripada saringan kesuburan hinggalah perawatan kanak-kanak.

Bukan itu sahaja, kami mempunyai banyak variasi perancang keluarga yang anda boleh pilih mengikut kesesuaian serta bajet anda.5. Eksklusif Ahli Lunar MommyBila anda buka buku mengandung di Klinik Lunar secara automatik anda adalah ahli Lunar Mommy. Banyak kelebihannya sebagai ahli Lunar Mommy, antaranya adalah :


 1. Potongan harga untuk servis eksklusif kami

  1. Scan 4D/5D

  2. Anomaly Scan (Detail Scan)

  3. Follow-up mengandung

  4. Vaksin Pneumococcal

  5. Alat perancang keluarga (Implanon/IUCD)

Untuk maklumat lanjut mengenai pakej rawatan susulan ibu mengandung klik link ini

194 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page